Divisió Alimentaria Grupo IMAN

Pere Lluis Parés Casasampera

Pere Lluis Parés Casasampera
Director General de Grupo IMAN

Segons la FIAB (Federació d’Indústries d’Alimentació i Begudes), l’any 2012, aquesta indústria va tenir un volum de facturació que va representar el 7,6% del PIB espanyol, situant-se com a primer sector industrial de l’Economia espanyola i el cinquè d’Europa. El sector consta de 30.000 empreses (96%d’elles són PIMES) i registra el 20% de l’ocupació industrial.

A nivell d’exportació el creixement experimentat en 2012 en relació a 2011 va ser del 9,4%

Per Iman, un grup empresarial que disposa d’estructures que li permeten desenvolupar amb solvència les activitats de Neteja, de Seguretat i de Formació, era lògic pensar en el sector d’Indústries d’Alimentació com un mercat atractiu però alhora exigent. Pensem que havíem d’aportar valor afegit combinant les activitats d’1) Consultoria, ajudant a les empreses a aconseguir i mantenir les certificacions pròpies del sector (IFS, BRC, ISO 22000), 2) de Formació de personal propi i dels nostres clients, 3) d’implantació de procediments que ens permetés l’execució i control (mitjançant anàlisis microbiològiques) dels serveis de Neteja i 4) d’anàlisi prèvia i implantació del sistema Food Defense on nostra llarga trajectòria en els serveis, enginyeria i instal•lacions de Seguretat avalen la nostra competència.

Per aconseguir una bona coordinació entre totes les activitats vam crear la Divisió Alimentària, dirigida per persones expertes en el sector, amb una actitud de servei als clients que assegurés l’èxit de projectes multidisciplinaris.

Avui el projecte és una realitat i els nostres clients valoren l’originalitat, l’abast dels nostres serveis i els resultats que han obtingut amb el nostre suport i ajuda.

 

 

IMAN DIVISIÓN ALIMENTARIA

Solucions a mesura a les necessitats de la indústria alimentària en qüestió d'higiene i seguretat alimentària, oferint un assessorament tècnic especialitzat a cada client.

IMAN División Alimentaria

Contacte

C/ Azcárate, 8-10 Terrassa (08223) Barcelona


Telf. 900 102 371
Fax: 937 892 908