El Futur de la Indústria Alimentària

D. Carles Verdés

D. Carles Verdés
Proquimia Food Safety Manager

El futur de la Indústria Alimentària i per tant de la Seguretat i Qualitat dels aliments que es produeixen, està recolzada en quatre pilars, el de la Universitat (Ciència) que aporta, el de l’Administració que regula, el de la Indústria Alimentària que necessita i el de les Empreses de Serveis que responen.

Des del punt de vista de les empreses de Serveis destinats als processos de neteja i desinfecció, la seva responsabilitat versus la societat passa per la sostenibilitat dels productes desenvolupats, en la ressò-sensibilitat dels processos de neteja i desinfecció dissenyats, en l’estudi de noves tècniques i equips més ecològics i sempre és clar, totalment focalitzats en la Qualitat i Seguretat dels aliments i en el futur a llarg termini de la indústria alimentària.

Les Empreses de Serveis per a la Indústria Alimentària hem de treballar per millorar dia a dia la qualitat de vida dels nostres conciutadans i garantir conjuntament el futur del nostre planeta.

 

D. Carles Verdés

Proquimia Food Safety Manager

IMAN DIVISIÓN ALIMENTARIA

Solucions a mesura a les necessitats de la indústria alimentària en qüestió d'higiene i seguretat alimentària, oferint un assessorament tècnic especialitzat a cada client.

IMAN División Alimentaria

Contacte

C/ Azcárate, 8-10 Terrassa (08223) Barcelona


Telf. 900 102 371
Fax: 937 892 908