Madrid acull una nova jornada dedicada  la qualitat i la seguretat alimentaria

Madrid acull una nova jornada dedicada la qualitat i la seguretat alimentaria

El proper 11 d’abril, IMAN División Alimentaria participarà en una nova jornada destinada a promoure la importància de la seguretat alimentaria. En el marc d’aquest acte, IFS presentarà la seva nova normativa IFS Global Market, dirigida a petites i mitjanes empreses que desitgin implantar un sistema adequat de gestió de la qualitat i de seguretat alimentaria.

Al llarg de la jornada, Maria Garcia-Verdugo, responsable de la Divisió Alimentaria d’IMAN, exposarà un dels punts clau de la normativa IFS Global Market: el Pla de Neteja i Desinfecció (Pla N + D), fonamental per a la correcta innocuïtat i seguretat dels aliments. Més enllà de la teoria, els participants podran conèixer de primera mà exemples reals de contaminacions creuades i de la importància d’un bon Pla N + D.

La jornada informativa, que tindrà lloc a Madrid, també comptarà amb la participació de representants d’IFS, que donarà a conèixer els requisits i el protocol d’avaluació de la nova norma, així com amb distribuïdors i experts en qualitat alimentaria que mostraran la seva experiència en aquest camp.

* Descarregar el programa de la jornada IFS Global Market a Madrid

IMAN DIVISIÓN ALIMENTARIA

Solucions a mesura a les necessitats de la indústria alimentària en qüestió d'higiene i seguretat alimentària, oferint un assessorament tècnic especialitzat a cada client.

IMAN División Alimentaria

Contacte

C/ Azcárate, 8-10 Terrassa (08223) Barcelona


Telf. 900 102 371
Fax: 937 892 908