IMAN Divisió Alimentaria participa al IV Congrés Internacional de Qualitat i Seguretat Alimentaria

IMAN Divisió Alimentaria participa al IV Congrés Internacional de Qualitat i Seguretat Alimentaria

IMAN División Alimentaria està present, un any més, al Congrés Internacional de Qualitat i Seguretat Alimentària, punt de trobada entre els agents que intervenen en la qualitat i la seguretat dels aliments

En aquesta edició el congrés abordarà temes com la producció primària, el comerç alimentari online, les noves tecnologies aplicades a la higiene alimentaria, el control analític alimentari i les últimes novetats en requisits legals en seguretat alimentaria, entre d’altres. A més, en el Congrés organitzat per l’Associació de Consultors i Formadors d’Espanya en Seguretat Alimentaria (ACOFESAL) s’abordarà un tema d’actualitat a la nostra societat: la gestió dels al·lèrgens per realització inadequada en sistemes de producció, manipulació i distribució.

Precisament, la Divisió Alimentaria de IMAN, patrocinarà aquest any la taula rodona que tractarà aquesta temàtica, en el marc del seu compromís por recolzar i difondre mesures que ajudin a avançar en qualitat i seguretat alimentaria. El marc normatiu actual per aquesta gestió, així com la validesa de l’etiquetat actual per celíacs seran, juntament amb la importància de la dosis llindar para la seguretat dels al·lèrgens a aliments i un nou plantejament sobre la seva gestió en la indústria, els pilars de la taula rodona.

El congrés, que arriba a la seva quarta edició amb l’objectiu de donar un pas més en temàtiques que ajudin a millorar la gestió de la qualitat i la seguretat alimentaria, tindrà lloc els pròxims 14, 15 y 16 de juny a la Facultat de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid. Comptarà amb la presència de Teresa Robledo de Dios, directora executiva de l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentaria i Nutrició (AECOSAN) y Fernando José Burgaz Moreno, director general de la indústria alimentaria del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient (MAPAMA).

Per a més informació: http://congreso2017.acofesal.org/

IMAN DIVISIÓN ALIMENTARIA

Solucions a mesura a les necessitats de la indústria alimentària en qüestió d'higiene i seguretat alimentària, oferint un assessorament tècnic especialitzat a cada client.

IMAN División Alimentaria

Contacte

C/ Azcárate, 8-10 Terrassa (08223) Barcelona


Telf. 900 102 371
Fax: 937 892 908