Professionals del sector de la Higiene i Seguretat Alimentària.

Solucions a mesura a les necessitats de la indústria alimentària en qüestió d'higiene i seguretat alimentària, oferint un assessorament tècnic especialitzat a cada client.
Pla de Neteja i Desinfecció
Per assegurar la innocuïtat dels aliments és imprescindible implantar un Pla de Neteja i Desinfecció adequat i dimensionament a les característiques específiques de les instal•lacions de cada empresa.
Formació per a la Indústria Alimentària
Qualsevol persona implicada en la cadena alimentària ha de conèixer la importància de les tasques que realitza i ser conscient dels riscos que comporta el seu treball en temes de seguretat i higiene dels aliments.
Consultoria, assessoria i I+d
L'experiència i coneixement de la Divisió Alimentària del Grup *Iman ens permet entendre les necessitats a cada àrea del sector alimentari i poder trobar solucions eficients a problemes específics en temes de seguretat i higiene alimentària.
Food Defense
Des de Divisió Alimentària del Grup Iman, posem a la seva disposició serveis integrals, unint mitjos tècnics i humans, que garanteixin l'èxit en la implementació del seu Pla Food Defense.
Manipulats
L'experiència de l'empresa i un delicat procés de treball basat en el *Know-*How permeten adaptar els recursos a les necessitats de cada client.
Laboratori d'anàlisi d'aliments i aigües
Anàlisis microbiològiques i físic-químics d'aliments, tant en matèries primeres, productes intermedis o producte final.
Agrari
Excel•lent equip tècnic amb àmplia experiència en el sector agrari per gestionar i oferir tots els nostres serveis amb la màxima qualitat garantida.

División Alimentaria

La Nostra transversalitat ens permet proporcionar valor afegit als nostres serveis.