Amb la finalitat de complir amb la legislació vigent i atorgar seguretat i confiança a tots els usuaris, els informem, en virtut de la Llei34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, que aquesta pàgina web és propietat de IMAN SEGURIDAD, S.A.  en representació de:

  • Iman Corporation, S.A. (A-59906479)
  • Iman Cleaning, S.L. (B-80967284)
  • Iman Temporing E.T.T., S.L. (B-60336989)
  • Iman Global Consulting, S.L. (B-64579493)
  • Iman Formación y Outplacement, S.L.(B-65503575)
  • Citius Outsourcing Enterprise, S.L. (B-60942992)
  • Diswork, S.L. (B-63225254)

El nostre domicili social està a San Fernando de Henares (Madrid-Espanya), C/ Blas de Otero, 11-13 en San Fernando de Henares, amb C.I.F. nº A-59919480, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en el Tom 22974 Foli 199 Fulla B-45775, inscripció 1ª. IMAN TEMPORING ETT disposa de l’autorització administrativa nº 79/0036/95 de la Direcció General de Treball. IMAN SEGURIDAD disposa de l’autorització administrativa nº 2227 del Ministeri de l’Interior.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti amb nosaltres a l’e-mail web@imancorp.eso al telèfon 93 780 95 77

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta web.

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserva de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents al moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI, al moment de fer servir el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions general d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se de fer servir aquest portal i operar per mitjà del mateix.

El subministrament de dades personals i la subscripció als nostres serveis a través del nostre portal requereix una edat mínima de 18 anys, o en el seu cas, disposar de capacitat jurídica per a contractar.

A través de la nostra Web oferim informació sobre les Empreses IMAN i els seus serveis, continguts relatius als sectors que representem, opcions de cerca de candidats i cerca de feina, recepció de currículums vitae i informació comercial, sense que això suposi cap relació professional, mercantil ni laboral amb l’usuari.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra web, ampliar o reduir els seus serveis, i inclús suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

 

A. Propiedat Intel·lectual

Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de IMAN o de tercers del que s’ha adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de IMAN i el titular dels drets per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

IMAN és una marca registrada, i està prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d’aquestes marques sense la nostra deguda autorització.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dona dret atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de IMAN.

Està absolutament prohibida la imitació, ja sigui total o parcial, del nostre portal.

 

B. Condicions d’accés

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant, per fer servir alguns dels nostres serveis és necessari registrar-se i omplir formularis. Aquests serveis quedaran degudament identificats a la Web, amb fàcils indicacions per a registrar-se.

La tramesa de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’USUARI de la nostra política de privacitat.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic, a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que puguin causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis, productes i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats a les presents condicions d’ús, i en el seu cas, a les condicions particulars que regulen l’adquisició de determinats productes.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als que es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que IMAN, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis causats de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l’usuari.

IMAN es reserva el dret unilateral i sense preavís de donar de baixa a qualsevol USUARI que l’organització entengués que ha vulnerat les condicions d’ús que regeixen l’ús de la nostra pàgina web, sense que l’USUARI tingui dret a reclamació de cap mena per aquest tipus d’accions.

IMAN es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant a l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal a les mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

 

C. Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són els nostres valors primordials i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’Usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària.
El subministrament de dades personals a través del nostre portal requereix l’acceptació expressa de la nostra Política de Privacitat. 

 

D. Responsabilitats

Al posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tota una sèrie de continguts i serveis de qualitat, fent servir la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en el mitjans tecnològic utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

L’USUARI assumeix l’exempció de qualsevol responsabilitat de IMAN per causes de força major, incloses les fallades tecnològiques pròpies o alienes derivades de l’estat actual de la tecnologia.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o software que modifiqui el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent-hi l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a IMAN per qualsevol reclamació derivada, directa o indirectament d’aquests fets.

IMAN queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades al seu portal, així com, no garanteix la exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers o enllaçable a altres web sites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús dels mateixos.

IMAN queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada per qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per el incompliment per part de l’ USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per el incompliment de la legislació vigent.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per l’exclusió de l’errada a les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L’USUARI és plenament conscient de que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància a diferència de les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

 

E. Vigència de les condicions generals d’accés a la web.

Les presents Condicions Generals d’ús han sigut modificades amb data 20/09/2013. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comprovi la data d’emissió en cada ocasió en què es connecti a la nostra pàgina web i així tindrà la certesa de que no s’ha produït modificació alguna que li afecti.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres a les dades a dalt indicades o amb Lant Abogados a info@lant-abogados.com.