IMAN División Alimentaria participa al Congrés Internacional de Qualitat i Seguretat Alimentària

Seguridad alimentariaIMAN División Alimentaria estarà present, un any més, en el Congrés Internacional de Qualitat i Seguretat Alimentària, un nucli de reunió entre els agents que intervenen en Seguretat Alimentaria. Precisament aquest any el congrés prestarà una atenció especial a l’etiquetatge d’aliments així com a les últimes novetats en legislació, protocols i mètodes analítics relacionats amb el control, la qualitat i la seguretat alimentària. A més, en el congrés, organitzat per l’Associació de Consultors i Formadors d’Espanya en Seguretat Alimentaria (ACOFESAL), s’abordarà un tema clau en la societat actual: el deperdici alimentari per gestions inadequades de sistemes de producció i distribució.

IMAN División Alimentaria, a més de patrocinador, presentarà en el transcurs del congrés, un pòster sobre la listeriosis, una infecció produïda per una bactèria que es transmet per la ingesta d’aliments contaminats. Tot i que el número de casos detectats és relativament baix, segons dades de la European Food Safety Authoriy (EFSA) han augmentat un 8.6% entre el 2012 i el 2013 convertint-se en la tercera causa de mort per intoxicació alimentària.

El congrés, que arriba a la seva tercera edició amb l’objectiu de donar un pas més en la protecció de la salut dels consumidors, tindrà lloc els propers 10, 11 i 12 de juny a la Universitat Politècnica de València, i comptarà amb la presència del Excm. Sr. Alfonso Alonso Aranegui, Ministre de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, i president d’Honor del congrés.

Més informació: http://congreso2015.acofesal.org

IMAN DIVISIÓN ALIMENTARIA

Solucions a mesura a les necessitats de la indústria alimentària en qüestió d'higiene i seguretat alimentària, oferint un assessorament tècnic especialitzat a cada client.

IMAN División Alimentaria

Contacte

C/ Azcárate, 8-10 Terrassa (08223) Barcelona


Telf. 900 102 371
Fax: 937 892 908