Certificació en seguretat alimentària, rendibilitat per a la seva empresa.

José Manuel Gil

José Manuel Gil
Director Agrofood OCA Instituto de Certificación, S.L.U

El mercat agroalimentari ja no es preocupa solament del mercat nacional, sinó també de fabricar productes de marca de distribuïdor (*MMDD) i d’exportar els seus productes a nous i llunyans mercats, on l’avantatge competitiu no és només un bon producte, sinó demostrar que els sistemes de gestió de qualitat i seguretat de l’empresa compleixen els requisits més exigents a nivell mundial i amb l’aval de referencials específics i *certificables.

Triar el més adequat segons el mercat al que dirigeixes els teus productes és un encert i no tenir en compte factors comercials i de màrqueting en l’elecció és un error. Millorar la competitivitat de l’empresa ja no és una opció, i certs referencials *certificables sent voluntaris, s’han convertit en obligatoris per accedir a nous mercats o posicionar els teus productes en els lineals de la gran distribució.

En l’actualitat, IFS Food i BRC Food són els dos referencials més acceptats a nivell internacional, i, en el cas d’ISO 22000, amb la seva última revisió prevista per aquest any 2014, es posicionarà al mateix nivell de reconeixement.

 

IMAN DIVISIÓN ALIMENTARIA

Solucions a mesura a les necessitats de la indústria alimentària en qüestió d'higiene i seguretat alimentària, oferint un assessorament tècnic especialitzat a cada client.

IMAN División Alimentaria

Contacte

C/ Azcárate, 8-10 Terrassa (08223) Barcelona


Telf. 900 102 371
Fax: 937 892 908